Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 10 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey’e karşı tek şanslarının güçlerini birleştirmek olduğunu gören tekfurlar Nikola, Kosses ve Rogatus artık aynı masada dost olarak oturmaktadır. Osman Bey’i toplantılarına davet eden tekfurları büyük bir sürpriz beklemektedir. İstihbarat toplamak üzere Harmankaya Kalesi’ne gidip Mari Kosses’le buluşan Malhun Hatun, Şam’dan bölgeye gelecek büyük bir kervanın haberini alır. Osman Bey bu istihbaratı avantajına çevirip tekfurlara darbe indirmek için zekice bir plan kurar. Malhun Hatun, savaşa dahil olmak istediğini Osman Bey’e söyler. Papaz Gregor’un Hıristiyan halkla buluşmasından rahatsız olan tekfurlar, Osman Bey’in bölgedeki etkisini artırmak için yaptığı hamlelerin önüne geçebilmek için yeni kararlar alır.

Kuruluş Osman, atv'de 10 Kasım 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 03:45'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

10 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.