Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 28 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey’in kurduğu oyunla Papaz Gregor’u geri alması tekfurların büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden olur. Bu gelişme üzerine; Tekfur Nikola, Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Papaz Gregor’u Osman Bey’in elinden alabilmek için birlikte hareket etme kararı alır. Tekfurların ittifakını haber alan Osman Bey bu birliği adım adım dağıtmaya karar verir ve ilk hedef olarak Tekfur Rogatus’u seçer. Bu sırada Tekfur Kosses, Bizans İmparatoru’ndan Papaz Gregor’un acilen yakalanıp kendisine gönderilmesini bildiren bir mesaj alır. Tekfur Kosses, imparatorun bu talebini Osman Bey’le paylaşarak Papaz Gregor’un kendisine teslim edilmesini ister.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.