Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 10 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Orhan’ın doğumu bütün Kayı Obası’nı ve bölgedeki Türkmenleri sevince boğmuştur. Osman Bey’in beyliği günden güne büyürken bölgedeki etkisi sonucunda düşmanları da büyümektedir. Osman Bey’in yeni hamlesi sadece İnegöl Tekfuru Aya Nikola’nın değil; Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses ve Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris’in yanı sıra Bizans İmparatoru ve Katolik dünyasının da karşısına çıkmasına neden olur. Öte yandan Osman Bey, Bala Hatun’un gebeliğini sır gibi saklarken, bu haber Malhun Hatun’a ulaşır. Malhun Hatun’un tepkisi iki hatun arasındaki ilişkiyi kökünden sarsacaktır.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 10 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:30'da başlayan Beyaz Saray Düştü isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

10 Ekim 2021 Pazar günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.