Kumpas

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Kumpas, 29 Temmuz 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kumpas programını saat 22:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yarım asırlık casusluk ve sızma faaliyeti neticesinde, toplumun her kesiminden FETÖ’cü olmayan muvazzaf askerlerin ne tür baskılara maruz kaldığı, kurulan sistemin fire vermeyecek şekilde nasıl dizayn edildiği kapsamlı bir şekilde işlenen “Kumpas”ta, FETÖ’nün muvazzaf askerler üzerinden ordunun içerisinde kurduğu örgütsel ağ ve casusluk sistemi, sistemin işleyişi, edinilen bilgi ve belgelerin çarpıtılarak veya değiştirilerek kumpasa dönüştürülmesi, ayrıca örgüt mensuplarının evliliklerinin nasıl kontrol altında tutulduğu ve daha fazlası şimdiye dek yayınlanmamış ayrıntılarla izleyiciye sunulacak.

Kumpas, TRT 1'de yayınlanan ve 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 20:00'da başlayan Büyükbaba ile Savaş isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Kumpas programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

29 Temmuz 2022 Cuma günü saat 22:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kumpas programı yayını başlayacaktır.