Kuklalı Köşk

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kuklalı Köşk, 1 Şubat 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kuklalı Köşk programını saat 13:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Büyük bir köşkte yaşayan Müşfik Amca'nın bir akşam arkadaşlarının davetine katılması, beklenmedik olayların gelişmesine neden olur. Müşfik'in evine girmeyi planlayan Behçet ve Riko adındaki hırsızlar, onun evden ayrılmasıyla birlikte planlarını uygulamaya koyulur. Hırsızlar evde kimsenin olmadığını düşünmektedir ancak bilmedikleri çok önemli bir şey vardır. Müşfik, evden giderken köşkü kuklalara emanet etmiştir. Eve hırsızların girdiğini gören kuklalar, evi hırsızlara karşı savunmaya başlar. Karşılarında birden canlı kuklaları görünce ne yapacaklarını şaşıran Behçet ve Riko, kuklaların daha çok para edeceğini düşünüp, onları kaçırmaya karar verir. Ancak bunu yapmak, sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

Kuklalı Köşk, TRT 1'de yayınlanan ve 1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 10:30'da başlayan Alişan ile Hayata Gülümse isimli programdan sonra saat 13:15'te başlayacak.

Kuklalı Köşk programının yayını, 15:00'te yayınlanan Adını Sen Koy isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 13:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kuklalı Köşk filmi yayını başlayacaktır.