Kral Süleyman'ın Hazineleri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kral Süleyman'ın Hazineleri, 19 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kral Süleyman'ın Hazineleri programını saat 14:20'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarih boyunca sayısız hazine avcısı Kral Süleyman'ın kutsal metinlerde bahsedilen altın ve bakırla süslenmiş tapınaklarını bulmak için yola çıksa da günümüze kadar bunu destekleyen net bir bulgu olmamıştır. 2010'daki keşif gezileri Ürdün Çölü'nde yüzyıllarca gömülü olan çığır açan yeni ipuçlarını ortaya çıkarıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kral Süleyman'ın Hazineleri, National Geographic'de yayınlanan ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 13:25'te başlayan Hazine Avcıları isimli programdan sonra saat 14:20'de başlayacak.

Kral Süleyman'ın Hazineleri programının yayını, 15:15'te yayınlanan Siyahi Firavunlar: Batık Hazineler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2021 Pazar günü saat 14:20'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kral Süleyman'ın Hazineleri yaşam programı yayını başlayacaktır.