Kral Olacak Çocuk

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kral Olacak Çocuk, 31 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kral Olacak Çocuk programını saat 13:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İngiltere'de yaşayan Alex 12 yaşında küçük bir çocuktur. Arkadaşları olsa da okulun en havalı çocuğu olmaktan çok uzakta ve okuldaki kabadayılarla her gün uğraşmak zorundadır. Ancak bu sıradan hayatında çok büyük gördüğü günlük sorunları, muhteşem bir keşif yapmasıyla birlikte ufacık kalır. Alex şans eseri, tarihteki en büyülü objelerden biri olan efsanevi kılıç Ekskalibur'u bulur. Artık tarihteki en güçlü savaş aleti İngiltere'nin en güçten yoksun çocuğunun elleri arasındadır. Asıl macera, Alex'in kötü niyetli Ortaçağ büyücüsü Morgana'yı öğrenmesi ile başlayacaktır. Güçlü büyücü Merlin'in de dâhil olduğu bu macerada Alex ve en yakın arkadaş grubu, Morgana'nın dünyayı dize getirme planına engel olmak zorundadır. Artık dünyanın ve bilinen tarihin kaderi 4 küçük çocuğun ellerindedir.

Kral Olacak Çocuk, atv'de yayınlanan ve 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Bir Zamanlar Çukurova isimli programdan sonra saat 13:20'de başlayacak.

Kral Olacak Çocuk programının yayını, 15:40'ta yayınlanan Kalp Yarası isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

31 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kral Olacak Çocuk filmi yayını başlayacaktır.