Kovboylar Ve Uzaylılar

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kovboylar Ve Uzaylılar, 2 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kovboylar Ve Uzaylılar programını saat 15:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllardan 1873, yer Arizona. Geçmişini hiç hatırlamayan Craig, kendisini Absolution isimli bir çöl kasabasında bulur. Geçmişine dair tek ipucu, bileğindeki gizemli bir kelepçedir. Kısa süre içerisinde kasabalıların yabancıları hoş karşılamadığını ve kasaba sokaklarında, demir yumruklu Albay Dolarhyde'ın emri olmadan kimsenin hareket etmediğini keşfeder. Fakat ıssız Absolution, gökyüzünden gelen istilacılar tarafından saldırıya uğradığında kasaba halkının reddetiği yabancı, artık kurtuluşları için tek umut olacaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kovboylar Ve Uzaylılar, SinemaTV'de yayınlanan ve 2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 14:00'te başlayan Aşk Olsun Valentine isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Kovboylar Ve Uzaylılar programının yayını, 17:30'da yayınlanan Yuvaya Dönüş isimli film başlayana kadar devam edecek.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 15:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Kovboylar Ve Uzaylılar filmi yayını başlayacaktır.