Korkusuz Cengaver

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Korkusuz Cengaver, 4 Ocak 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Korkusuz Cengaver programını saat 09:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anadolu'ya yerleşen Türk beyleri, Bizans topraklarını ele geçirmek için sürekli saldırılarda bulunmaktadırlar. Şahin Bey, kendi boyu içinde takdir edilen bir yiğittir. Ayrıca sultanın da sağ koludur. Sultanın tek derdi çocuğunun olmamasıdır. Bu durumu fırsat olarak gören Bizans kralı, kız kardeşini sultana hediye eder. Bir süre sonra sultanın yeni eşi bir erkek çocuk doğurur ve bütün istediklerini sultana yaptırmaya başlar. Şahin Bey, bir iftira sonucu ölüm cezasına çarptırılır fakat yaralı olarak kurtulur. Herkes tarafından ölü bilinmektedir. Şahin Bey yıllar sonra öcünü almak için Kara Hilal olarak geri döner. Namı her yerde duyulur. Daha sonra Kara Hilal'in Şahin Bey olduğunu herkes öğrenir ve gerçek ortaya çıkar.

Korkusuz Cengaver, 360'de yayınlanan ve 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 09:00'da başlayan Sağlık Olsun isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Korkusuz Cengaver programının yayını, 11:30'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 09:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Korkusuz Cengaver filmi yayını başlayacaktır.