Korkusuz Balıkçılar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Korkusuz Balıkçılar, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Korkusuz Balıkçılar programını saat 03:20'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

New England olta avcıları, korunmasız bir tür olan mavi ton balığının kanunen avlanma sürecinde doğan tehlike ve zorluklarla her gün başa çıkmak zorundalar. Fazla avlanma ve haksız tekniklerin kullanımı balık miktarını azaltmış olsa da, bu balıkçı topluluklar nesillerdir oltalarıyla hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. İki yakalarını bir araya getirmek için birbirleriyle, şirketlerle ve balıklarla başa çıkmak zorundalar.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Korkusuz Balıkçılar, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 02:30'da başlayan Atlantis Efsanesi isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Korkusuz Balıkçılar programının yayını, 04:05'te yayınlanan Cosmos: Yeni Dünyalar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 03:20'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Korkusuz Balıkçılar yaşam programı yayını başlayacaktır.