Korkusuz Balıkçılar Özel

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Korkusuz Balıkçılar Özel, 2 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Korkusuz Balıkçılar Özel programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

New England olta avcıları, korunmasız bir tür olan mavi ton balığının kanunen avlanma sürecinde doğan tehlike ve zorluklarla her gün başa çıkmak zorundalar. Fazla avlanma ve haksız tekniklerin kullanımı balık miktarını azaltmış olsa da, bu balıkçı topluluklar nesillerdir oltalarıyla hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. İki yakalarını bir araya getirmek için birbirleriyle, şirketlerle ve balıklarla başa çıkmak zorundalar. Korkusuz Balıkçılar 9. Sezonun en iyi sahneleriyle sizlerle!

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Korkusuz Balıkçılar Özel, National Geographic'de yayınlanan ve 2 Eylül 2022 Cuma günü saat 00:50'de başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Korkusuz Balıkçılar Özel programının yayını, 03:50'de yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Eylül 2022 Cuma günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Korkusuz Balıkçılar Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.