Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı, 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı programını saat 13:25'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Balıkçılık zor! Nesli tükenmiş mavi yüzgeçli ton balıkları ile daha da zor. New England balıkçıları, nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan mavi yüzgeçli ton balıklarını yasal yollarla avlayarak hayatta kalmaya çalışıyor. Tehlikeler günlük yaşamlarının bir parçası. Aşırı avlanma ve adaletsiz avlanma yöntemleri balık nüfusunu epey azaltmış olsa da, onlar bu mesleği nesiller boyu sürdürebilmek için olta kullanıyor. Zorluklar bununla da sınırlı değil. Büyük şirketler, meslektaşlar arası rekabet ve ele geçirilmesi zor mavi yüzgeçli ton balığı karşılarına çıkan güçlüklerden sadece birkaçı…

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı, National Geographic'de yayınlanan ve 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 12:30'da başlayan Deha: Aretha isimli programdan sonra saat 13:25'te başlayacak.

Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı programının yayını, 16:10'da yayınlanan Hazen Audel ile Kabile Yaşamı 4 isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 13:25'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı yaşam programı yayını başlayacaktır.