Kopuk

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kopuk, 16 Ağustos 2022 Salı günü ekrana geliyor. Kopuk programını saat 23:15'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından iğfal edilen bir kadın, Ali adında bir çocuk dünyaya getirir. Paşazade Celil Bey, evin hizmetçisinden olan bu çocuğun kendisinin olduğunu yalanlar ve kadına iftira atarak konaktan kovar. Aradan yıllar geçer. Ali annesine babasını sorar. Annesi tüm olanları anlatır. Ali babasının karşısına çıkar ancak Celil Bey yalan söyler ve Ali’yi de kovar. O gün Ali bir cinayet işler ve hapse girer. Yıllar sonra Ali çıktığında artık onun namı 'Kopuk'tur. Kopuk Ali derler ona, sözü mert bir delikanlı olmuştur. Yapacak tek bir işi vardır, annesine ve kendisine yapılan bu zulmün intikamını almak.

Kopuk, 360'de yayınlanan ve 16 Ağustos 2022 Salı günü saat 21:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 23:15'te başlayacak.

Kopuk programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

16 Ağustos 2022 Salı günü saat 23:15'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kopuk filmi yayını başlayacaktır.