Köpek Didi'nin Çiftliği

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Köpek Didi'nin Çiftliği, 24 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Köpek Didi'nin Çiftliği programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Didi dünyada ünlü sirk gösterilerinde yer alan kibirli ve yetenekli bir köpektir. Gösterisi sırasında rakip sirk tarafından kaçırılmaya çalışılır. Didi kaçmaya başarır, fakat sirki kasabayı terk etmiş ve onu geride bırakmıştır. Şanslı köpek, Billy adında şehirden kasabaya daha yeni taşınmış bir çocuk tarafından bulunur. Billy’nin çiftliğinde diğer ahır hayvanlarıyla birlikte yaşamaya başlar. Sirkte bulamadığı aile sıcaklığını burada bulmuştur.

Köpek Didi'nin Çiftliği, atv'de yayınlanan ve 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Köpek Didi'nin Çiftliği programının yayını, 12:00'de yayınlanan Dizi TV isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

24 Nisan 2022 Pazar günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Köpek Didi'nin Çiftliği filmi yayını başlayacaktır.