Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 10 Ocak 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Avukat Erkan Yalçın, ülkemizin en ciddi sorunlarından çocuk istismarı ve hayvan hakları suçlarını anlatarak uygulanan yaptırımlar hakkında detaylı bilgiler verdi. Güzellik Uzmanı Nazife Nazlı Kaya, ameliyatsız bölgesel incelme yöntemlerine dair merak edilen soruları yanıtladı. Diş Hekimi Fatma Sak Akgül, tek seansta yapılan diş estetiği ve gülüş tasarımının aşamalarını anlattı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

10 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.