Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 1 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, uzman estetisyen Duygu Bengül, doğum sonrası hızlı kilo alıp vermeden dolayı oluşan cilt çatlaklarının tedavi yöntemlerini anlatacak. Ortodonti Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Oğuz Öztoprak, çapraşık diş tedavilerinde uygulanan şeffaf plaklar hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Oğuz Çörtük ile Op. Dr. Alpay Duran, bu kez burun estetiğini masaya yatıracak. Burun estetiği çeşitlerinden iyileşme sürecine kadar önemli detayları sıralayacak. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Remzi Karadağ, göz kapağı estetiğinden kornea nakline, keratokonus hastalığından akıllı lenslere kadar göz cerrahisindeki yeniliklere dair bilgiler verecek.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.