Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 19 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Yapımcı Zeki Sincar, müzik ve sinema dünyasındaki son gelişmeleri anlattı ve bir Anadolu geleneği “Kirve” belgeselinin detayları hakkında bilgiler verdi. Eğitimci - Yazar Burçak Yüce, suyun enerjisi, hayatımızdaki önemi ve sürdürülebilirliği için yapılabilecek tasarrufları masaya yatırdı. Diş Hekimi Bilge Şahin, diş tedavilerinde uygulanan genel anestezi ve sedasyon kullanımının tüm detaylarını anlattı. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeniz Engür Göktaş, göz kapağı estetiğinden şaşılık tedavisine, göz tembelliğinden akıllı mercek tedavi yöntemlerine kadar göz sağlığına dair merak edilen soruları yanıtladı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 04:30'da başlayan Ankara'nın Dikmeni isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2021 Pazar günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.