Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Köksal, aort kapak ve mitral kapak ameliyatlarındaki yenilikleri anlattı. İş İnsanı Suat Yılmaz, aloe veranın faydaları ve kullanım alanları hakkında bilgiler verdi. Eczacı Çetin Gül, besin desteği içerikleri ve kullanım dozlarıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Arzu Ercan, varisten korunma yöntemlerini anlatarak ameliyatsız varis tedavileri hakkında önemli bilgiler verdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 04:45'te başlayan Ankara'nın Dikmeni isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 08:45'te yayınlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.