Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Estetik Plastik ve Rekonstrüktİf Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ali Nurhan Özbaba, meme estetiği ve yüz estetiği ile ilgili merak edilen detayları masaya yatırdı. A’dan Z’ye estetik işlemlerin tüm aşamaları hakkında bilgiler verdi. Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Altuğ Türkyılmaz, çocuklarda erken ortodonti tedavisinin önemine değindi ve ortodonti tedavisindeki son gelişmeleri anlattı. Psikosentez Yaşam Koçu Cangül Soydemir, hayatımızı olumsuz etkileyen düşüncelerimizle baş etme yöntemlerini anlattı ve daha huzurlu bir yaşama dair önerilerde bulundu.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Haftasonu isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.