Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 07:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Obezite Cerrahı Op. Dr. Erkam Tülübaş, endoskopisiz ve anestezisiz yutulabilir mide balonunun kimlere uygulanabileceğini anlattı.Uzman Fizyoterapist Ömer Arif Çetin, bel ve boyun fıtığının ameliyatsız tedavi yöntemlerini anlattı ve yaşam kalitenizi yükseltecek önerilerde bulundu. Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici, her hafta olduğu gibi bu haftada estetik konuları ile ilgili bilinmeyenleri anlatmaya devam etti.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Haftasonu isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 07:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.