Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Diş Hekimi Özgün Eylem Karadağ, implant türleri ve uygulama tekniklerine dair bilgiler verdi. Astrolog Işıl Nolan, 12 burcun aşk, para, sağlık durumunu değerlendirdi. Yaşam Koçu Venüs Ceyda Uğurlu, vücudumuzun enerji merkezleri çakraların yerleri göstererek her bir çakranın neyi temsil ettiğini anlattı. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Selçuk Selçuk, gebelik planlayan kadınlarda miyom ameliyatının detaylarını ve tüp bebek tedavisindeki son gelişmeleri anlattı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 05:30'da başlayan Baht Oyunu isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Haftasonu isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.