Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 13 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, şef Elif Korkmazel, Konya yöresinden etli ekmek yapmanın püf noktalarını paylaştı. Uzman Psikolog Özge Harim Havuççu, aldatmanın altında yatan sebepler, mutsuz ilişkiler ve sürekli tekrar eden olumsuz düşüncelerden kurtulma yollarına dair çözüm önerilerinde bulundu. Medikal Estetik Hekimi Dr. Meltem Çetin, ameliyatsız cilt gençleştirme yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verdi.Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Elnur Huseynov ve Diyetisyen Ferdi Öztürk, çağımızın hastalığı obezite konusunu masaya yatırdı. Obezite cerrahisi ve ameliyat sonrası tıbbi beslenme ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 13 Haziran 2021 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Geniş Aile isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Haftasonu isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

13 Haziran 2021 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.