Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 6 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, şef Elif Korkmazel, Karadeniz’in tescilli lezzeti nefis tereyağı kokulu mıhlama yapmanın püf noktalarını paylaştı. Nöroloji Uzmanı Dr. Oğuzhan Onultan, pandemi ile birlikte artan uyku problemlerini masaya yatırdı. Avukat Sedef Burçin Tümer, özellikle ünlü isimlerin sıkça maruz kaldığı internet yoluyla hakaret suçu ve cezası hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici, çene dolgu uygulamaları hakkında detaylı bilgiler verdi. Yapımcı ve oyuncu Nusret Toplar, hayvanlara şiddet ve hayvan haklarına dair dikkat çekmek için gerçekleştirdiği ve dijital platformlarda ücretsiz olarak yayınlanan “Dikkat Köpek Var” projesini anlattı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 6 Haziran 2021 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Geniş Aile isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

6 Haziran 2021 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.