Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, şef Elif Korkmazel çilekli magnolia ve otlu oklava böreği tariflerini paylaştı. Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Cihan Altın, kalp yetmezliği belirtileri, kalp yetmezliği tanısı ve kalp yetmezliği tedavisi hakkında önemli bilgiler verdi. Diş Hekimi Aslı Özden Aydın, gülüş tasarımına dair soruları yanıtladı. Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici, enzimatik serum ile ameliyat, yanık ve selülit tedavilerini anlattı. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fatih Erol, çağımızın hastalığı obezite konusunu masaya yatırdı.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Geniş Aile isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.