Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Programın bu bölümünde, Astrolog ve Spiritüel Danışman Ferdi Bozduman, renklerin enerjisi ve hayatımızdaki etkilerini anlatarak vücudun hangi bölgesinde hangi rengin kullanılması gerektiği konusunda tüyolar verdi. Yazar Burcu Ertürk, gerçek hayat hikayelerini kaleme aldığı romanı YADE ile çocuk gelin ve kadına şiddet sorunlarına dikkat çekti. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Faruk Şahin, bel ve boyun fıtığına sebep olan yanlış duruş pozisyonlarını anlatarak bel, boyun ve sırt ağrılarını giderici basit egzersizler gösterdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 08:15'te başlayan Set Ekstra isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Cumartesi isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.