Kod Adı: Londra

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kod Adı: Londra, 14 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kod Adı: Londra programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın en güçlü liderlerinin katılacağı bir cenaze töreni, gelmiş geçmiş en yüksek güvenlikli organizasyon olma özelliği taşımaktadır. Liderlerin gelmeye başlamasından kısa bir süre sonra, Londra’da bombalar patlamaya başlar. Asher, Banning, ve Jacobs silahlı çatışmalar ve patlamaların ortasında kalırlar. Londra polisi ve silahlı kuvvetleri açığa çıkar ve iletişim kaynakları çöker. Tek başına olayların göbeğinde kalan Banning, Başkan Asher’ın can güvenliğinden sorumlu olmakla beraber bu saldırıların arkasındaki isimleri de etkisiz hale getirmek durumundadır.

Kod Adı: Londra, Kanal D'de yayınlanan ve 14 Ağustos 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kod Adı: Londra programının yayını, 23:45'te yayınlanan Seversin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

14 Ağustos 2022 Pazar günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Kod Adı: Londra filmi yayını başlayacaktır.