Kızılcık Şerbeti

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 26 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Kızılcık Şerbeti programını saat 14:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım, eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in ailesi oldukça muhafazakâr bir ailedir. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kızılcık Şerbeti, Show TV'de yayınlanan ve 26 Mart 2023 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Bir Şansım Olsa isimli programdan sonra saat 14:30'da başlayacak.

Kızılcık Şerbeti programının yayını, 18:25'te yayınlanan Show Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2023 Pazar günü saat 14:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti dizisi yayını başlayacaktır.