Kız Annesi

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kız Annesi, 8 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kız Annesi programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hatice, yıllar önce ortadan kaybolan kocasını öldü kabul etmiş ve üç kızıyla İstanbul şartlarında hayat kavgası vermektedir. Kızlarının bakışlarını yere indirmemek için bir sürü zorluklara göğüs germek zorundadır. Dikiş dikerek, el işlerine giderek kazandığı ufak paralarla yeni bir yuva kurmuştur. Kendisi bir takım zorluklar çekse de kızlarının hiçbir şeyden geri kalmalarını istememekte ve kızları eksiklik duymasın diye her türlü özveriye katlanmaktadır. Yıllar böyle geçmiş kızlar büyümüştür. Hayat ise onlar için yeni belalar ve sürprizler hazırlamaktadır. Karşılaştıkları yeni sorunlar ise bu kez kızların annesi Hatice'nin yorgun omuzlarının kaldıramayacağı ağırlıktadır.

Kız Annesi, Kanal 7'de yayınlanan ve 8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 07:45'te başlayan Göl Efsanesi isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Kız Annesi programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kız Annesi dizisi yayını başlayacaktır.