Kıyamet

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kıyamet, 4 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kıyamet programını saat 02:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

2020 yılında dünyanın en büyük robot şirketi olan VA Industries'in CEO'su Elias van Dorne, tüm savaşları sona erdirebilecek süper bilgisayarlarından biri olan, en güçlü icadı Kronos'u tanıtır. Kronos çevrimiçi olur ve insanoğlunun dünya barışı için en büyük tehdit olduğunu tespit eder. Dünyayı insan “virüsünden” temizlemek için büyük çaplı bir robot saldırısı başlatır. 97 yıl aradan sonra robot ordusunun hakimiyetinde bir avuç insan canlı kalır. Genç oğlan Andrew ve genç kız Calia, insanlığın robot zulmü altında olmadığı söylenen yeni bir dünyaya ulaşmak için olası bir ittifak oluşturur. Ancak böyle bir dünya gerçekten var mıdır? Ve bunu öğrenecek kadar uzun süre hayatta kalabilecekler midir?

Kıyamet, atv'de yayınlanan ve 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Su ve Ateş isimli programdan sonra saat 02:25'te başlayacak.

Kıyamet programının yayını, 04:20'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2022 Pazar günü saat 02:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Kıyamet filmi yayını başlayacaktır.