Kıstırma

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kıstırma, 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kıstırma programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Murat ve Selim ilkokulun son senesini birlikte okumuş iki arkadaştırlar. Bir sene çok uzun bir zaman dilimi olmamasına rağmen iki arkadaşın hayatlarında önemli değişiklikler yaşanır. Agresif bir baba elinde büyüyen Selim evinde yaşadığı tatsızlıkları arkadaşları görmesin diye onlardan uzak durmuş, hatta onları kendisinden uzaklaştıracak davranışlar sergilemiştir. Selim’in bu sıra dışı hayatı Murat’ın okullarına gelmesiyle yavaş yavaş değişmeye başlar. Murat, Selim ile yakından ilgilenir. Selim’in dünyaya kapadığı kapılarını açmayı başarır ve o kapılar ardında hiç kimsenin bilmediği bir Selim görür.

Kıstırma, Kanal 7'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Kıstırma programının yayını, 10:00'da yayınlanan Baba Nasihati isimli film başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kıstırma filmi yayını başlayacaktır.