Kışın Ortasında

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kışın Ortasında, 30 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kışın Ortasında programını saat 03:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eşinden yeni boşanmış ve işinden atılmış olan bir adam olan Elliot, iki oğlu Bradley ve Caleb ile daha fazla vakit geçirip aralarındaki bağı güçlendirmek için umutsuzca aşırı bir istek duyar. Elliot, oğullarına nasıl ateş edildiğini öğretmek için bir aile gezisi düzenler ancak bu aile gezisi arabanın karda kalması sonucu bir kabusa dönüşmeye başlar. Karda kalmış olan arabayı terk eden baba ve oğullar izole bir kulübeye yerleşir, ancak bu kaçış Elliot’ın içindeki çocuklarının velayetini kaybetme korkusunu arttırmaya ve onu sinirlendirmeye başlar. Bir süre sonra iki kardeş, onları güvenliğinden sorumlu olan adamın aslında onların hayatları için en büyük tehdit olduğunun farkına varırlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kışın Ortasında, SinemaTV'de yayınlanan ve 30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 01:30'da başlayan Cloverfıeld Yolu No: 10 isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Kışın Ortasında programının yayını, 05:15'te yayınlanan Cam Kırıkları isimli film başlayana kadar devam edecek.

30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 03:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Kışın Ortasında filmi yayını başlayacaktır.