Kırmızı Oda

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kırmızı Oda, 11 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kırmızı Oda programını saat 20:00'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zafer, babası Vahit’in ölümünün ardından hissettiği yalnızlık duygusunu Doktor Hanım’a açarken, çocukluğunda babası ile geçirdiği güzel günleri de Nurcihan ile birlikte yad eder. Nurcihan ise veraset için gelen avukatlar aracılığıyla otelin Vahit tarafından Mitra’ya bırakıldığını duyup aldatıldığını anlar. Bu gelişme üzerine Vahit’e bile açamadığı duygularını ilk defa Doktor Hanım’la paylaşır. Diğer yandan eski dostu Miço ile kavuşmanın sevincini yaşayan Sadi, hikayesinin devamında Hamdi ile arasındaki buzları nasıl erittiğini Doktor Hanım’a anlatır.

Kırmızı Oda, TV8'de yayınlanan ve 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 17:15'te başlayan Survivor Panorama isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kırmızı Oda programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Haziran 2021 Cuma günü saat 20:00'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

Kırmızı Oda dizisi yayını başlayacaktır.