Kırmızı Oda

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kırmızı Oda, 28 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kırmızı Oda programını saat 20:00'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nurcihan, Doktor Hanım’ı ziyaretinde Vahit ve Zafer’deki olumlu değişimden hayretle söz ederken, kendi yüklerinden kurtulma isteği, Nurcihan’ı çocukluk yıllarına götürür. Vahit ise Nurcihan’la evliliğinin ilk zamanlarında yaptığı bir hatayı üzülerek dile getirir. Mitra, Paris’te bulunduğu yıllarda erkek arkadaşı Yasin tarafından istismara maruz kaldığını gözyaşları içinde anlatır. Sadi, Azra ile yeniden karşılaşmalarından sonra beraber eski mutlu günlerine dönmek için gösterdiği çabayı Doktor Hanım’la paylaşır. Miço ile yüzleşmesini açıkladığında ise Doktor Hanım oldukça şaşırır.

Kırmızı Oda, TV8'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 17:15'te başlayan Survivor Panorama isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kırmızı Oda programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 20:00'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

Kırmızı Oda dizisi yayını başlayacaktır.