Kırık Hayatlar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kırık Hayatlar, 14 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kırık Hayatlar programını saat 11:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ahu, Mahmut’un hapishanede ziyaretine gider. Mahmut, kızlarının öldüğüne inanmaz ve Ahu’yu yalan söylemekle suçlar. Ahu iyice kapana kısılmıştır. Çınar ve Deniz, beraber köy ziyaretine gidip, Çınar’ın ailesiyle ilgili bilgi edinmeye çalışırlar. Bu yolculuk ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırır. Sadık ve Fehmi, Çınar gerçeği öğrenmesin diye tedbirlerini almış ama Serdar’ın araştırma için aynı köye gideceğini hesaba katmamışlardır. Öykü, tüm tekstil çalışanlarının İtalya defilesine gitmesinden ötürü üzgündür. Sinem’in Mert ile gezi planları yapmasına sinirlenir. Şevki’nin kahvedeki işini kaybetmesi, aileye inen son darbedir. Aysel, kahve sahibini ikna etmeye çalışsa da tüm çabaları işleri daha da gerginleştirir. Ahu, Mahmut’un kendisini kıskaca almasından mutsuzdur. En sonunda şoföründen bu konuda yardım ister. Ama olaylar hiç beklemediği bir noktaya gelince, ne yapacağını şaşırır.

Kırık Hayatlar, Kanal D'de yayınlanan ve 14 Eylül 2021 Salı günü saat 09:00'da başlayan Neler Oluyor Hayatta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Kırık Hayatlar programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

14 Eylül 2021 Salı günü saat 11:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Kırık Hayatlar dizisi yayını başlayacaktır.