Kingsman: Altın Çember

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kingsman: Altın Çember, 3 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kingsman: Altın Çember programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Merkezleri yok edildikten ve Dünya rehin alındıktan sonra, Kingsman ajanları bir kez daha harekete geçmek zorundadır. Araştırmaları sonucu Amerika’daki bir casus teşkilatının varlığından haberdar olurlar. Statesman olarak bilinen bu teşkilat da kendilerinin teşkilatıyla aynı dönemde kurulmuştur. Bu iki elit teşkilat; acımasız, ortak düşmana karşı beraber hareket eder. Dünyayı kurtarmak Eggsy için artık bir alışkanlık haline gelmiştir.

Kingsman: Altın Çember, atv'de yayınlanan ve 3 Eylül 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kingsman: Altın Çember programının yayını, 22:20'de yayınlanan Ölümcül Makineler isimli film başlayana kadar devam edecek.

3 Eylül 2021 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kingsman: Altın Çember filmi yayını başlayacaktır.