Kınalı Yapıncak

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kınalı Yapıncak, 5 Ocak 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Kınalı Yapıncak programını saat 09:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Annesiyle babasını bir yangın sonucu kaybeden ve korkudan dili tutulan bir köylü kızı teyzesinin evine sığınır. Kibirli ve asabi bir kadın olan teyze yeğenini evde istemez ve onu evin çalışanlarının kaldığı kulübede yatırır. Hor görülen, itilip kakılan Kınalı Yapıncak’ın tek dostu iyi kalpli bahçıvandır. Evin çapkın oğlu Fikret, eve sarhoş geldiği bir gün genç genç kızla birlikte olur. Durumu öğrenen teyzesi Kınalı Yapıncak'la emektar bahçıvanlarını evden kovar. Kınalı Yapıncak huysuz ama babacan bir adamın evinde hastabakıcılığa başlar. Yaşlı adamın ölürken bıraktığı büyük servet hepsinin hayatını değiştirecektir.

Kınalı Yapıncak, 360'de yayınlanan ve 5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 09:00'da başlayan Sağlık Olsun isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Kınalı Yapıncak programının yayını, 11:30'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 09:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Kınalı Yapıncak filmi yayını başlayacaktır.