Kınalı Kar

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kınalı Kar, 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kınalı Kar programını saat 06:00'da teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kınalı Kar Köyü’nün beyi bir kaza sonunda felç olunca karısı Süreyya bütün ipleri eline alıp köye hükmetmeye başlamıştır. Süreyya, dört kızının en büyüğü olan Nazar’ı yukarı köyün ağası Cabbar’la zorla evlendirmek istemektedir. Amacı iki köyün topraklarını birleştirip geçmişin intikamını almaktır. Nazar bunu engellemek için saçlarını keser. Çünkü köyün geleneklerine göre saçı kısa olan bir kızın evlenebilmesi için saçının uzamasını beklemesi gerekmektedir. Ali ise zengin bir ailenin oğludur. Öğretmenlik eğitimi alan Ali, Kınalı Kar köyüne öğretmen olarak gider.

Kınalı Kar, teve2'de yayınlanan ve 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00'te başlayan Rehber isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Kınalı Kar programının yayını, 08:15'te yayınlanan Tatlı Hayat isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 06:00'da teve2'de hangi program yayınlanacak?

Kınalı Kar dizisi yayını başlayacaktır.