Kim Milyoner Olmak İster?

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Kim Milyoner Olmak İster?, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kim Milyoner Olmak İster? programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın en çok seyredilen ve en çok kazandıran bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster?”, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana geliyor. Programa Türkiye’nin farklı yerlerinden ya da farklı ülkelerden başvuru yapıp, mülakatla seçilen yarışmacılar katılıyor. Yine moral desteği için yarışmacıların yakınları da stüdyoda yerlerini alıyorlar. Toplamda on iki soruyu yanıtlamak için yarışmacılara dört joker hakkı sunuluyor. Ayrıca iki baraj hakkı veriliyor. Baraj sorularına doğru yanıt verildiğinde o ana kadar kazanılan ödül, her durumda yarışmacının oluyor. On iki soru doğru yanıtlanırsa kazanılacak ödül 1 milyon TL.

Kim Milyoner Olmak İster?, atv'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kim Milyoner Olmak İster? programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kim Milyoner Olmak İster? eğlence programı yayını başlayacaktır.