Kıbrıs Zafere Doğru

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kıbrıs Zafere Doğru programını saat 14:20'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1963, Kıbrıs’ta Türkler ve Rumlar yan yana yaşamaktadır. Adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir. Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Kıbrıs Zafere Doğru, TRT 1'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Ailenin Yeni Üyesi isimli programdan sonra saat 14:20'de başlayacak.

Kıbrıs Zafere Doğru programının yayını, 18:00'de yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:20'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi yayını başlayacaktır.