Kendi Seslerinden

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kendi Seslerinden, 28 Haziran 2022 Salı günü ekrana geliyor. Kendi Seslerinden programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emmy ve Peabody ödüllü Tom Jennings'in yaratmış olduğu Kendi Seslerinden, sıradışı olaylara karışmış olan insanların kendi ses kayıtlarından oluşan çığır açan bir belgesel dizisidir. Hikayelerin dakika dakika ve ilk ağızdan anlatıldığı belgesel, adeta bir görgü tanığı gibi ilk elden hikaye anlatımıyla izleyiciye benzersiz bir deneyim sunuyor.

Bu yaşam programı, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kendi Seslerinden, National Geographic'de yayınlanan ve 28 Haziran 2022 Salı günü saat 00:50'de başlayan Kabusa Dönen Yolculuklar isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Kendi Seslerinden programının yayını, 03:50'de yayınlanan Alaska'da Yeni Hayat isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Haziran 2022 Salı günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kendi Seslerinden yaşam programı yayını başlayacaktır.