Kenan'da Bir Kuyu

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kenan'da Bir Kuyu, 19 Ağustos 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kenan'da Bir Kuyu programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman, yıllardır Almanya’daki babasının dönmesini beklemektedir. Hasta annesi ise bu bekleyişe daha fazla dayanamaz ve ölür. Hayatta bir başına kalan Osman, yetiştirme yurduna verilir. Yurtta bekçinin tacizine uğrayarak kaçar ve hayatın acı yüzüyle tanışır. Yıllar sonra Tefeci Nesim Bey’in yanında karanlık işlere kendini iyice kaptırmış ve mutsuz bir yaşamın içinde sıkıntılı günler geçirmektedir. Bu arada babası hapisten çıkmış ve oğlunun peşine düşmüştür. Osman ise yıllardır kin beslediği babasını tanımak bile istemez. Geçmiş içindeki öfkeyi bir çığ gibi büyütmektedir.

Kenan'da Bir Kuyu, Kanal 7'de yayınlanan ve 19 Ağustos 2022 Cuma günü saat 10:00'da başlayan Kütahya'nın Pınarları isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Kenan'da Bir Kuyu programının yayını, 13:40'ta yayınlanan Sensiz Olmaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Ağustos 2022 Cuma günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kenan'da Bir Kuyu filmi yayını başlayacaktır.