Kefaret

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kefaret, 4 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kefaret programını saat 03:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep bir yandan anne ve baba hasreti çeken Cansu’nun isyanıyla başa çıkmaya çalışırken diğer yandan da devlet korumasına alınmak istenen Sude’nin hukuki sorunlarıyla uğraşmaktadır. Zeynep, Sinan’ın kendisiyle evlenip Sude’nin koruyucu ailesi olma planlarından Avukat Buket’in telkinleriyle vazgeçtiğini öğrenip iyice çileden çıkar. Diğer yandan Arzu, Cansu’ya ulaşabilmek amacıyla Ahmet’i baştan çıkarabilmek için her yolu denerken Meltem de boş durmayıp savcılığa Zeynep’in sahtekarlık yaparak Sabri’nin mirasına konduğu yönünde bir ihbarda bulunur. Açılan soruşturma nedeniyle bütün paralarına el konan Zeynep zor günler yaşarken Ahmet hasret çeken Cansu ve Arzu’yu gizlice görüştürmeye karar verir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kefaret, FOX'de yayınlanan ve 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 01:00'de başlayan Sen Çal Kapımı isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Kefaret programının yayını, 05:45'te yayınlanan İnadına Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 03:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kefaret dizisi yayını başlayacaktır.