Kazara Aşk

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kazara Aşk, 9 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kazara Aşk programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şimal, Nazlı’nın hamile olduğunu duyunca deliye döner. Ancak Nazlı, hamile olmadığını ve Civan’ın, babasına mahcup olmasın diye kendisine yardım ettiğini anlatınca ona inanır. Zira Şimal’in gözünde Nazlı’nın yalan söylemesi için bir neden yoktur… Yine de Civan’a güvenmiyordur. İçinde hala bazı şüpheler kalsa da önceliği başkadır; doktorda hamileymiş gibi davranıp, Civan’a istemeden de olsa yardım etmiş olmak hiç hoşuna gitmiyordur. Bunu, ailelerin gözünde yalancı konumuna düşmemek ve onları büyük bir hayal kırıklığına uğratmamak için yapmıştır. Ancak, Civan’ın böyle bir yalanla şirketi almasına da asla izin vermeyecek, Civan o koltuğa oturamadan ne yapıp edip kendisini düşük yapmış ve bebeğini kaybetmiş gibi gösterecektir. Bunu inandırıcı bir şekilde yapmak ve Civan’ı gafil avlamak için bir plan yapar.

Kazara Aşk, Star TV'de yayınlanan ve 9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 18:30'da başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kazara Aşk programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Kazara Aşk dizisi yayını başlayacaktır.