Kazara Aşk

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kazara Aşk, 2 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kazara Aşk programını saat 00:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hafızası yerine gelen Civan, Şimal’le yüzleşmekten son anda vazgeçer. Çünkü Şimal’in söylediği sözlülük yalanı, onu, şirketin başına geçme hayallerine bir adım daha yaklaştırıyordur. Bu nedenle başta Şimal olmak üzere herkese hafızasını kaybetmiş gibi davranmaya devam eder. Ancak Şimal’in bu yalanı neden söylediğini de merak ediyordur. Öte yandan Tahsin ile Dursun, gençlerin kendi arasında taktıkları sözü, usulüne uygun bir şekilde gerçekleştirmeye karar verir. İsteme gecesi Nazlı ve Kenan başta olmak üzere, başka sürpriz ziyaretçilerin de gelmesiyle olaylar tam bir arapsaçına döner. Çünkü Tahsin ve Dursun, Şimal ve Civan için hiç tahmin edemeyecekleri bir sürpriz hazırlıyordur.

Kazara Aşk, Star TV'de 2 Temmuz 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:00'da başlayacak.

Kazara Aşk programının yayını, 03:00'te yayınlanan Kaçak Gelinler isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 00:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Kazara Aşk dizisi yayını başlayacaktır.