Kayıp Japon Savaş Gemisi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Kayıp Japon Savaş Gemisi, 3 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kayıp Japon Savaş Gemisi programını saat 16:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

24 Ekim 1944'te Japonya donanması, İkinci Dünya Savaşı'nın seyrini değiştirmek için gizli bir silaha güvendi: O güne kadar yapılmış en büyük zırhlı Musashi. Ancak ilk büyük mücadelesinde, bu süper savaş gemisi okyanus tabanına çöker ve gizemler o zamandan beri Musashi'yi çevreliyor. Şimdi, araştırmacılar bu sırları ortaya çıkartmak için güçlerini birleştiriyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kayıp Japon Savaş Gemisi, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 15:10'da başlayan Cepheden Sesler isimli programdan sonra saat 16:05'te başlayacak.

Kayıp Japon Savaş Gemisi programının yayını, 17:00'de yayınlanan Deha: Aretha isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 16:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Kayıp Japon Savaş Gemisi yaşam programı yayını başlayacaktır.