Kayıp İnci

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kayıp İnci, 5 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kayıp İnci programını saat 23:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İdealist bir gazeteci olan Cemal, yaptığı bir haber nedeniyle çalıştığı gazeteden kovulur. Elinde çayı ve simidiyle başı boş gezinirken parkta çok güzel bir genç kızla karşılaşır. Bu sessiz ve tuhaf kız aniden bayılır. Hastanede kızın açlıktan bayıldığını öğrenen Cemal, ona yardım etmeye karar verir. Kız İstanbul’a birkaç gün önce gelmiş, otobüsten iner inmez her şeyini çaldırmış, açlık ve yorgunluktan bitkin düşmüştür. Genç kız kendisini büyütenlerin gerçek ailesi olmadığını öğrenmiş, üvey annesi ölmeden önce ona bazı ipuçları vererek gerçek ailesinin İstanbul’da yaşadığını söylemiştir. Cemal tüm araştırmalarına rağmen kızın geçmişi hakkında bir ipucu bulamaz.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kayıp İnci, Show TV'de yayınlanan ve 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 21:45'te başlayan Neşeli Günler isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Kayıp İnci programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Eylül 2021 Pazar günü saat 23:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kayıp İnci filmi yayını başlayacaktır.