Kayıp Aranıyor

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kayıp Aranıyor, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kayıp Aranıyor programını saat 05:00'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

David Kim’in 16 yaşındaki kızı Margot, hiçbir ipucu bırakmadan ortadan kaybolunca, yerel soruşturma açılarak davaya dedektifler atanır. Ancak aradan geçen saatlere rağmen tatmin edici yanıtlar bulamayan acılı baba, o ana kadar kimsenin incelemeyi aklına getirmediği kızının diz üstü bilgisayarını açarak bir ipucu aramaya başlar. Kızının dijital ortamda bıraktığı izleri takip ederek kaybolmasının ardındaki sırrı açığa çıkarmaya çalışır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kayıp Aranıyor, SinemaTV'de yayınlanan ve 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 03:15'te başlayan Aşk Olsun Valentine isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Kayıp Aranıyor programının yayını, 07:00'de yayınlanan Çılgın Zengin Asyalılar isimli film başlayana kadar devam edecek.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 05:00'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Kayıp Aranıyor filmi yayını başlayacaktır.