Kavak Yelleri

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kavak Yelleri, 20 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Kavak Yelleri programını saat 08:45'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe ve isyankar Mine. Sıkı dostluklar, ilk aşklar, üniversite, aşılmaya çalışılan aile sorunları ve bütün bunlara gögüs germeye çalışan dört genç. Geçen yıl hayatlarındaki en önemli sınavı verdikleri düşünen sıkı dostlar, esas bu yıl ağır sınavlardan geçiyorlar. Ama bu defakiler dostluğun, aşkın ve düşlerin sınanacağı sınavlar olacak!

Kavak Yelleri, teve2'de yayınlanan ve 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 06:00'da başlayan Ver Elini Aşk isimli programdan sonra saat 08:45'te başlayacak.

Kavak Yelleri programının yayını, 11:00'de yayınlanan Evim Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Haziran 2021 Pazar günü saat 08:45'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Kavak Yelleri dizisi yayını başlayacaktır.