Katilin Çocukları

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Katilin Çocukları, 30 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Katilin Çocukları programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eşinin ölümüyle birlikte üç çocuğunun tüm sorumluluğunu üstlenen İsmail’in çalıştığı fabrikadan atılması yaşadığı acıyı ikiye katlamıştır. Yaşadığı sıkıntının sorumlusu olarak gördüğü eski patronundan hesap sormak için bir gün karşısına çıkar. Fakat bir talihsizlik sonrası, kısa bir süre sonra fabrika sahibinin ölü olarak bulunması İsmail’i zanlı durumuna düşürür ve hapse atılır. İsmail polisler tarafından götürülürken büyük kızı Fatma’ya iki kardeşini emanet eder ve onlara sahip çıkması için söz alır.

Katilin Çocukları, Kanal 7'de yayınlanan ve 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Katilin Çocukları programının yayını, 09:50'de yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Katilin Çocukları filmi yayını başlayacaktır.