Katil Köpek Balığı

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Katil Köpek Balığı, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Katil Köpek Balığı programını saat 01:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

“Final Destination/Son Durak” serisinin yönetmeni David R. Ellis’ten modern bir ‘Jaws’ gerilimi… Ailesinin Louisiana gölündeki bir adada bulunan yazlığına tekneyle giden Sara (Sara Paxton) ve arkadaşları, güneş altında eğlenceli bir hafta sonu geçirmek üzere hemen mayolarını kuşanırlar. Ancak yıldız futbol oyuncusu Malik (Sinqua Walls) sudan tek kolu kopmuş halde, sendeleyerek çıkınca, adadaki parti havası son bulur. Malik’in durumu ciddidir ve tedavi için onu adanın diğer tarafına geçirmek için kaybedecek bir dakikaları yoktur. Ufak bir hız teknesiyle yola çıkan üniversiteli arkadaşlar çok geçmeden gölün kocaman ve saldırgan yüzlerce köpekbalığıyla dolu olduğunu anlar.

Bu film, "18 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Katil Köpek Balığı, SinemaTV'de 25 Ağustos 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:45'te başlayacak.

Katil Köpek Balığı programının yayını, 03:15'te yayınlanan Soruşturma isimli film başlayana kadar devam edecek.

25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 01:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Katil Köpek Balığı filmi yayını başlayacaktır.